Menu

19 Mar

De zaak tegen de regering Biden over de censuur op social media rond Covid-maatregelen

Pierre Kory 18 maart 2024 Rally to reclaim free speech - kopie

Vrijheid van meningsuiting. Daar moeten we voor blijven vechten in de Westerse ‘vrije democratie’ en vooral nu. Buiten het gerechtsgebouw in Washington DC was er op 18 maart jl. een protestdemonstratie en in het gebouw start de zaak tegen de regering Biden over Covid-censuur.

Children’s Health Defence besteedt er aandacht aan:

“De staten Missouri en Louisiana en de individuele eisers in Murthy v. Missouri (voorheen Missouri v. Biden) - net als de eisers in Kennedy/CHD v. Biden - beweren dat de regering Biden op ontoelaatbare wijze sociale mediabedrijven heeft gedwongen en onder druk heeft gezet om gebruikers te ‘deplatformen’ en ‘shadowbannen’ en om waarheidsgetrouwe inhoud over Covid, falende regelgeving, vaccins en andere inhoud waar de regering Biden het niet mee eens is, te censureren. De arrondissementsrechtbank (W.D.La.) oordeelde dat de regering Biden veel van haar acties moest stopzetten, zelfs terwijl de zaak nog in behandeling was, maar die uitspraak is opgeschort totdat het Hooggerechtshof een beslissing heeft genomen.

De uitspraak van de SCOTUS (Supreme Court of The Uinted States) in deze zaak zal verstrekkende gevolgen hebben voor het recht op vrijheid van meningsuiting dat wordt gegarandeerd door het Eerste Amendement en dat Amerikanen al genieten sinds de Founding Fathers in 1776. De rechters zullen de mondelinge argumenten aanhoren terwijl vrijheidslievende voorstanders van vrije meningsuiting en geen censuur zich buiten verzamelen om onze rechten op vrije meningsuiting uit te oefenen. Laat je stem horen!”

Lara Logan interviewde onlangs Mary Holland, voorzitter en algemeen adviseur van Children's Health Defense over deze zaak. Holland stond op maandag 18 maart jl. samen met anderen voor het Amerikaanse Hooggerechtshof als het hof argumenten aanhoort in een belangrijke censuurzaak. Er staat nogal wat op het spel volgens Holland: "het lot van de vrijheid van meningsuiting in Amerika kan feitelijk afhangen van deze zaak". Voorafgaand aan de demonstratie stelde ze een verklaring op.

De live feed van 18 maart 2024

Videoverslag van de demonstratie met vele sprekers waaronder Pierre Kory, Mary Holland en Del Bigtree

Wat kunnen we doen?

Kom ook naar ‘De dag van het verboden woord’ in Nieuwegein op zaterdag 6 april georganiseerd door Hans Rietveld. Met onder meer Jaymie Icke, Frank Ruesink, Steven Arrazola de Oñate, Mordechai Krispijn, Mireille Mettes, Leo Melcherts muziek en Sander Compagner. Tickets bestelt u hier.



van: https://childrenshealthdefense.org/the-rally-to-reclaim-free-speech/

Nieuws




© VVJ - Alle rechten voorbehouden

Everything is going extremely well.
👪
.zZ
?