Menu

WantToKnow

WantToKnow.nl is een van de oudste Nederlandstalige social-media sites. Sinds 2008 brengen wij nieuws, dat reguliere media opzettelijk niet publiceren. Met ’n wekelijkse gratis nieuwsbrief. Info over zaken die je ONTKRACHTEN en info die je BEKRACHTIGT. En een mens bestaat uit méér dan vlees en bloed. Spirituele groei is daarbij de essentie van zelfbekrachtiging!

Voortgekomen uit het Engelstalig WantToKnow.info (USA), mogen wij in Nederland –na 12 jaar- maandelijks 250.000 - 400.000 bezoekers bedienen. En dat doen we graag, want de tijd is gekomen, om met elkaar manipulaties, onderdrukking en uitbuiting in de wereld een halt toe te roepen; volgens het principe: kennis = macht.

En.. ons initiatief werkt. Dat blijkt uit het feit, dat websites als WantToKnow denigrerend worden beschimpt als ‘complotdenkers’-info. Terwijl degenen die deze kwalificaties bezigen, zich niet of nauwelijks bezig houden, met de inhoudelijke berichtgeving. Jij bent met een open mind heel welkom op www.wanttoknow.nl© VVJ - Alle rechten voorbehouden

Everything is going extremely well.
👪
?
guide