Menu

Onafhankelijke Pers Nederland

Onafhankelijke Pers Nederland, OPN, brengt een kritisch geluid en eerlijke berichtgeving terug in het Nederlandse medialandschap. OPN is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht in mei 2020. Op dit moment zetten 25 vrijwilligers zich volledig belangeloos in voor het onderzoeken, verspreiden en maken van nieuws.

OPN is onafhankelijk, maar niet onpartijdig. Wij geloven in persvrijheid als controle op de democratie, in waarheid en bewustwording.

OPN werkt samen met andere onafhankelijke mediakanalen en onze reporters zijn aangesloten bij de NVVJ, de Nederlandse Vereniging voor Vrije Journalisten. Wij kunnen ons werk blijven doen dankzij donaties en crowdfunding.

Je vindt OPN online via social media en www.onafhankelijkepersnederland.nl. Ook geven we een krant uit: OPN Nieuws. In november verschijnt de tweede editie. De krant wordt verspreid via onsnetwerk.nu/ en is online te bestellen.

OPN is jong maar groeit snel. Volg ons, deel ons en steun ons zodat wij zoveel mogelijk informatie kunnen blijven verspreiden.© VVJ - Alle rechten voorbehouden

Everything is going extremely well.
👪
?
guide