Menu

NieuweTijd podcast

Mijn naam is Niels Lunsing en ik maak al ruim twee jaar de podcast NieuweTijd, Een podcast waarin veranderingen in de maatschappij in kaart gebracht worden. Door de jaren heen heb ik gesproken met deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld: media, spiritualiteit en het realiseren van een Tiny House. Maar ook mensen met een kritisch tegengeluid laat ik graag aan het woord.
De podcast is ontstaan doordat ik mensen bewust wil maken van wat er gaande is in de wereld. Gekscherend noem ik de NieuweTijd wel eens een soort renaissance. Je ziet als nieuwsgierig mens de wereld razendsnel veranderen en via mijn podcast blijf je geïnformeerd.  
Tot een paar jaar terug had ik mijn eigen programma als radio-dj bij KX Radio (AVROTROS). Inmiddels maak ik naast de podcast ook video’s voor YouTube en bundel ik het onafhankelijke nieuws uit Nederland in “De Audiokrant”.

Peter Toonen (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen, vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen over en van hem publicaties in diverse tijdschriften (Libelle, Telegraaf, Volkskrant, AD, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie, Frontier Magazine, etc.), op nieuwssites zoals NineForNews, WantToKnow en EllaSter* en op YouTube.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende artikelen op het gebied tussen wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. En: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Zijn laatste boek 'Opgesloten in een piramide' handelt over de krachten achter de piramidale sociale structuur die de mensheid al duizenden jaren gevangen houdt en de rol die Nederland hierin ging spelen.
Websites: www.peter-toonen.nl en www.mayatijd.nl.© VVJ - Alle rechten voorbehouden

Everything is going extremely well.
👪
?
guide